Μια απλή και εύκολη συνταγή για μία διαφορετική πατζαροσαλάτα :)
Υλικά:
5-6 πατζάρια
3 σκελίδες σκόρδο
500 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
Λίγο λάδι (2 κουταλιές)-ξύδι
Αλάτι
Εκτέλεση:
1. Καθαρίζουμε τα παντζάρια και τα βράζουμε.
2. Λειώνουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε με το γιαούρτι.
3. Αφού κρυώσουν τα παντζάρια τα κόβουμε σε μικρά κυβάκια, ρίχνουμε αλάτι, λάδι και ξύδι και τα βάζουμε στο γιαούρτι ανακατεύοντας να πάνε παντού.
Tips: Αν θέλετε να είναι πιο καυτερή η πατζαροσαλάτα σας μπορείτε να προσθέσετε παραπάνω σκόρδο.
Υλικά:
5-6 πατζάρια
3 σκελίδες σκόρδο
500 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
Λίγο λάδι (2 κουταλιές)-ξύδι
Αλάτι
Εκτέλεση:
1. Καθαρίζουμε τα παντζάρια και τα βράζουμε.
2. Λειώνουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε με το γιαούρτι.
3. Αφού κρυώσουν τα παντζάρια τα κόβουμε σε μικρά κυβάκια, ρίχνουμε αλάτι, λάδι και ξύδι και τα βάζουμε στο γιαούρτι ανακατεύοντας να πάνε παντού.
Tips: Αν θέλετε να είναι πιο καυτερή η πατζαροσαλάτα σας μπορείτε να προσθέσετε παραπάνω σκόρδο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου