Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Μακαρονάδα με τόνο!

Την παρακάτω συνταγή μας την έστειλε μια φίλη μας που λατρεύει τις μακαρονάδες, ελπίζουμε να σας αρέσει...
Υλικά:
1 κονσέρβα τόνο (με νερό)
1 κρεμμύδι
Σάλτσα ντομάτας ή πουμαρό
Σπιτικός ζωμός κότας (ή κνορ)
1 πακέτο μακαρόνια
Λάδι
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:
1. Βράζουμε τα μακαρόνια με το αλάτι και τα σουρώνουμε.
2. Στην κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι,τον τόνο,το κρεμμύδι και τα τσιγαρίζουμε.
3. Ρίχνουμε τον ζωμό ή την κνορ μέχρι να ψηθούν.
4. Ρίχνουμε την σάλτσα ντομάτας ή το πουμαρό, μετά το αλάτι και το πιπέρι και τα αφήνουμε να ψηθούν για 20 με 25 περίπου λεπτά.

Tips: Αν θέλουμε να δέσουμε ακόμα περισσότερο την σάλτσα μπορούμε να βάλουμε λίγο βιτάμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου