Ένα ωραίο και απλό γλυκό είναι το μπισκοτόγλυκο για αυτό μην χάνετε χρόνο πάρτε χαρτί και μολύβι.
Υλικά:
Μπισκότα πτι μπερ (περίπου 2 κουτιά)
Άνθος αραβοσίτου βανίλια (12 κ.σ.)
Γκαρνί βανίλια (1 φακελάκι)
Γάλα εβαπορέ (2 κουτιά αραιωμένα με νερό)
Ζάχαρη (12 κ.σ.)
Τρούφα
Εκτέλεση:
1. Βρέχουμε τα μπισκότα με γάλα και τα απλώνουμε στο ταψί.
2. Φτιάχνουμε την κρέμα αραβοσίτου (οδηγίες στο κουτί) και την απλώνουμε πάνω από τα μπισκότα.
3. Ξαναβάζουμε μια στρώση μπισκότα και πάλι κρέμα αραβοσίτου από πάνω.
4. Αφήνουμε την κρέμα να πήξει λίγο μέχρι να φτιάξουμε το γκαρνί (οδηγίες στο κουτί) και αφού το ρίξουμε και αυτό μετά βάζουμε λίγη τρούφα από πάνω.
Tips:
1. Το γκαρνί και η κρέμα αραβοσίτου δεν είναι απαραίτητο να είναι βανίλια, εσείς μπορείτε να βάλετε και σοκολάτα ή ότι γεύση σας αρέσει.
2. Εκτός από τρούφα μπορείτε να προσθέσετε ξηρούς καρπούς, τριμμένο μπισκότο ή ινδοκάρυδο.
3. Το γάλα με το νερό αραιώνονται με αναλογία μισό μισό.
Υλικά:
Μπισκότα πτι μπερ (περίπου 2 κουτιά)
Άνθος αραβοσίτου βανίλια (12 κ.σ.)
Γκαρνί βανίλια (1 φακελάκι)
Γάλα εβαπορέ (2 κουτιά αραιωμένα με νερό)
Ζάχαρη (12 κ.σ.)
Τρούφα
Εκτέλεση:
1. Βρέχουμε τα μπισκότα με γάλα και τα απλώνουμε στο ταψί.
2. Φτιάχνουμε την κρέμα αραβοσίτου (οδηγίες στο κουτί) και την απλώνουμε πάνω από τα μπισκότα.
3. Ξαναβάζουμε μια στρώση μπισκότα και πάλι κρέμα αραβοσίτου από πάνω.
4. Αφήνουμε την κρέμα να πήξει λίγο μέχρι να φτιάξουμε το γκαρνί (οδηγίες στο κουτί) και αφού το ρίξουμε και αυτό μετά βάζουμε λίγη τρούφα από πάνω.
Tips:
1. Το γκαρνί και η κρέμα αραβοσίτου δεν είναι απαραίτητο να είναι βανίλια, εσείς μπορείτε να βάλετε και σοκολάτα ή ότι γεύση σας αρέσει.
2. Εκτός από τρούφα μπορείτε να προσθέσετε ξηρούς καρπούς, τριμμένο μπισκότο ή ινδοκάρυδο.
3. Το γάλα με το νερό αραιώνονται με αναλογία μισό μισό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου